Brownies Cu Vârtej De Dovleac
Dovleac Swirl negrese ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar portocaliu, zahăr granulat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownies Cu Vârtej De Dovleac, Brownies Cu Vârtej De Dovleac, și Brownies Cu Vârtej De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rack-ul în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați căptușelile pentru cupcake într-o tigaie cu brioșe de 12 căni. Se amestecă crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Bateți dovleacul, scorțișoara, nucșoara, gălbenușul de ou și vanilia până se combină.
Adăugați câteva pete de colorant alimentar portocaliu, dacă doriți. Pune deoparte.
Încălziți untul și ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, amestecând, până se topește și se omogenizează.
Așezați ouăle, zahărul și sarea într-un castron mare și bateți până se luminează, aproximativ 45 de secunde.
Bateți amestecul de ciocolată și vanilie până când amestecul este lucios și neted.
Adăugați făină, cacao și praf de copt și apoi bateți până se combină complet.
Împărțiți aluatul de brownie între cupe, rezervând aproximativ 3/4 cană. Împărțiți aluatul de dovleac între cupe. Porționați aluatul de brownie rămas între cupe. Folosind un cuțit de unt, rotiți bătătoarele împreună (Vezi nota).
Coaceți până când marginile sunt ușor umflate și centrul este doar setat, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie înainte de a scoate. Acestea pot fi consumate la temperatura camerei (vor fi moi) sau se pot răci pentru a se seta complet. Puneți la frigider resturile.