Brownies Cu Mousse De Zmeură
Zmeura Mousse Brownies ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 266 calorii. 131 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de amestec original supreme premium brownie, glazură bogată și cremoasă de brânză cremă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Brownies Cu Mousse De Zmeură, Brownies Cu Mousse De Zmeură, și Brownies Tradiționale Cu Mousse De Zmeură.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie pătrată de 8 inci sau 9 inci cu spray de gătit sau scurtare. (Pentru o tăiere mai ușoară, tapetați tigaia cu folie, apoi ungeți folia numai pe fundul tigaiei). Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Rezervați 2 linguri de chipsuri de ciocolată pentru stropire. Într-un castron mediu cu microunde, așezați chipsurile de ciocolată rămase, 3/4 cană de frișcă și 3 linguri de jeleu de zmeură. Cuptorul cu microunde neacoperit la 2 până la 3 minute, amestecând o dată la fiecare minut, până când ciocolata este topită. Se amestecă până când amestecul este neted (poate exista încă puțin jeleu nedizolvat). Se da la frigider aproximativ 30 de minute sau pana se ingroasa usor.
Adăugați glazură la amestecul de ciocolată. Bateți cu mixerul electric la viteză mare 1 până la 2 minute sau până când este bine amestecat și pufos.
Se întinde pe brownies răcit, netezind partea de sus.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rezervat 2 linguri chipsuri de ciocolată și 1 1/2 lingurițe frișcă neacoperită la 30 până la 45 de secunde, amestecând o dată, până când amestecul poate fi agitat neted. Se amestecă câteva picături suplimentare de frișcă pentru a subția ciocolata, dacă este necesar.
Stropiți peste amestecul de glazură. Dați la frigider 1 până la 2 ore sau până când este setat.
Tăiați în 9 pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate pentru a face triunghiuri.