Brownies Cu Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie

Brownies-urile cu Mousse de ciocolată dulce-amărui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 417 calorii. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de ciocolată, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie, Mousse Franceză De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Tort Frigider Cu Mousse De Ciocolată Dulce-Amăruie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o tigaie de 8 inci cu folie de aluminiu. Asigurați-vă că extindeți folia dincolo de cele două capete opuse ale tigaiei. Acest lucru va ajuta la ridicarea brownies din tigaie. Unt ușor fundul și părțile laterale ale tăvii căptușite cu folie.
Tăiați untul în bucăți și topiți într-o cratiță la foc mic.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați 1 uncie de ciocolată neîndulcită.
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați până se omogenizează.
Se lasă să se răcească 10 minute.
Bateți 1/2 cană zahăr alb, 1 ou (asigurați-vă că oul este la temperatura camerei), apoi vanilie. Folosind o lingură de lemn, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți 10-12 minute până când scobitoarea introdusă în centru iese cu o firimitură umedă. Nu exagerați. Se răcește complet pe grătar.
Pentru a face Mousse: topiți 4 uncii de ciocolată dulce-amăruie cu cafeaua deasupra unui cazan dublu peste apă fierbinte. Se amestecă des până se omogenizează.
Bateți 3 gălbenușuri de ou, pe rând.
Într-un castron mediu răcit, bateți 3/4 cană smântână grea doar până se formează vârfuri moi. Într-un alt castron mediu, bateți 3 albușuri doar până când încep să se formeze vârfuri moi. Se amestecă 1/4 din aceste albușuri bătute în amestecul de ciocolată / cafea, apoi se pliază cu grijă în restul
Întindeți mousse de ciocolată uniform peste partea superioară a brownie-ului răcit în tigaie.
Pentru a face Topping: într-un castron răcit de dimensiuni medii, bateți 1/3 cană de smântână grea și 1 lingură de zahăr de cofetărie până se formează vârfuri moi.
Scoateți brownie-ul din tava de copt apucând folia care depășește.
Se taie în pătrate și se transferă în vasul de servire.
Așezați niște frișcă deasupra fiecărui brownie și deasupra cu o fasole espresso de ciocolată. A se păstra la frigider.