Brownies Cu 10 Straturi
Rețeta Brownies cu 10 straturi ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 16. Acest desert are 352 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cireșe maraschino, nuci pecan, marshmallows și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați n-Layer negrese, Brownies De Ciocolată Cu Trei Straturi, și Brownies De Ciocolată Crudă Cu Două Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit sau grăsime cu scurtare.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei și ou până se omogenizează bine.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie. Dollop jumătate din dip caramel mere peste primul strat de aluat.
Se presară cu chipsuri de ciocolată și nuci. Acoperiți cu aluatul rămas. Se acoperă cu dollops de dip de mere caramel rămas.
Se presară cu nuci pecan și marshmallows.
Coaceți tigaia de 8 inci 38 până la 40 de minute (tigaia de 9 inci 34 până la 37 de minute) sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de părțile laterale ale tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Tăiați brownies în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Serviți fiecare brownie acoperit cu frișcă și 1 cireș; strop de sirop de ciocolată.