Brownies Bourbon dublu-mată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 46 de cenți pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți apă, bourbon, glazură de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dublu Mată Negrese Bourbon, Dublu Mată Negrese, și Brownies Cu Caramel Sărat Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând bine. Pune deoparte.
2
Combinați zahărul, scurtarea și apa într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați bucăți de ciocolată și vanilie, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Vanilie
4
Adăugați ouă, pe rând, amestecând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați amestecul de făină și nucile; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Lingură într-o tigaie pătrată unsă de 9".
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Presărați bourbon uniform peste brownies calde. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Întindeți glazura albă peste brownies netăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se toarnă glazura caldă de ciocolată peste glazură.