Brownie Pops
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, Brownie Pops ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 174 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, primești un desert care servește 25. Această rețetă de la Allrecetes are 6 fani. Dacă aveți la îndemână făină, sare, acoperire pentru cofetari de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brownie Pops, Brownie Pops, și Brownie Pops.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 8x8 inci.
Puneți 1/2 cană de unt și zahăr alb într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la mare până când untul este topit, aproximativ 1 minut. Se amestecă 2 uncii de ciocolată de copt în amestecul de unt-zahăr până când ciocolata se topește. Se amestecă ouăle; se amestecă bine.
Adăugați făină, 1 lingură lichior de portocale, extract de vanilie și sare; se amestecă pentru a se combina.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul este uscat și marginile au început să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Așezați restul de 1/4 cană de unt într-un castron mare pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește în cuptorul cu microunde până se topește, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă 1 uncie de ciocolată de copt în unt topit până când ciocolata se topește. Se amestecă lichiorul de portocale și 1/2 cană de zahăr de cofetărie. Zdrobiți brownies-urile răcite în amestec; se amestecă pentru a se combina.
Formați amestecul de brownie în bile de 1 inch; aranjați pe o foaie de copt. Se da la frigider pana se intareste, aproximativ 2 ore. Introduceți un băț de acadea în fiecare bilă de brownie.
Topiți învelișul de ciocolată și chipsurile de ciocolată în partea superioară a unui cazan dublu peste apa care fierbe, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arderea. Păstrați cald.
Înmuiați fiecare brownie pop în stratul de ciocolată, permițând excesului de ciocolată să picure înapoi în cratiță.
Transferați Brownie-urile acoperite pe o foaie de copt sau așezați în poziție verticală într-o bucată de spumă artizanală. Lăsați acoperirea să se fixeze, aproximativ 1 oră.