Brownie Pops
Reteta Brownie Pops ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 15 minute. O porție conține 248 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brownie Pops, Brownie Pops, și Owl Brownie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului; Preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați o tigaie de 8 inci cu folie de aluminiu rezistentă, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi opuse.
Combinați untul și ciocolata într-un castron rezistent la căldură și puneți-le peste o tigaie cu apă abia fierbinte.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, până aproape topit.
Scoateți vasul din tigaie, bateți până se omogenizează și răciți până se încălzește.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mic. Se amestecă zahărul în amestecul de ciocolată caldă.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare.
Se amestecă în vanilie; pliați în amestec de făină.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți până când se fixează în centru, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe grătar.
Congelați tigaia timp de 30 de minute. Ridicați brownies din tigaie folosind folia deasupra; așezați pe o tăietură. Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 1/4 inci pentru a face 9 brownies.
Așezați bomboanele topite într-un vas rezistent la căldură peste o tigaie cu apă clocotită.
Scoateți tigaia de pe foc, păstrând vasul peste apă; se amestecă până se topește complet. Păstrați vasul peste apă în timp ce lucrați. Scufundați capătul unui băț de acadea în stratul de bomboane și introduceți-l în capătul ascuțit al unui brownie.
Așezați pe o foaie de copt. Repetați cu bețișoarele și brownies-urile rămase.
Așezați foaia de copt în congelator timp de 10 minute.
Scufundați cu grijă fiecare brownie în întregime sau la jumătate în stratul de bomboane. Rotiți bățul, atingându-l ușor, lăsând excesul să se scurgă sau stropiți cu acoperire. Aplicați decorațiuni, dacă doriți. Stand pops în Styrofoam.