Brownie Cupcake: al 2-lea cel mai bun Cupcake vreodată

Brownie Cupcake: al 2-lea cel mai bun Cupcake vreodată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de canolan, albușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, Brownie Cookie Cupcake, și Cupcake cu ciocolată-testul final de Cupcake cu ciocolată copt de 50 de brutari și numărare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți 48 de căni de briose cu căptușeli de hârtie.
Bateți împreună amestecul de brownie, 2 ouă, 1/2 cană ulei de canola și 1/4 cană apă într-un castron. Se amestecă până se încorporează complet, aproximativ 50 de lovituri; pus deoparte.
Se amestecă amestecul de tort, 2 linguri de ulei de canola, 1 1/3 cană de apă și 3 albușuri de ou într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mică până se combină.
Se amestecă la viteză medie timp de 2 minute.
Puneți aluatul de brownie în căni de briose pregătite, umplând fiecare cană 1/3 plină. Puneți aluatul de tort peste aluatul de brownie, până când cupele de briose sunt pline fiecare 2/3.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii și blaturile revin când sunt presate ușor, aproximativ 20 de minute.