Brochete De Halibut Provensale

Brochete De Halibut Provensale
Halibut Brochettes proven Ampocalroale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $9.6 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 528 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași în culori, căței de usturoi, flori de lavandă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brochete De Halibut Provensale, Brochete De Halibut Provensale, și Halibut Provensal La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați dovleceii, vinetele, roșiile, ardeii și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1 lingură de ierbăamestec și 1 lingură de ulei în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se presară sare și piper; aruncați pentru a acoperi. Filetați 1 mini piper, 1 dovlecel rotund, 1 bucată de vinete, 1 roșie, 1 bucată de ceapă și încă 1 mini piper pe fiecare dintre cele 8 frigarui. Faceți înainte: amestecul de plante și legumele pot fi făcute cu 4 ore înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PiperPiper
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Puneți peștele într-un castron mediu; presărați 2 linguri de amestec de plante peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 3 linguri de ulei, 3 linguri de suc de lămâie și usturoi; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 2 ore, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se fierbe vinul, restul de 1 lingură de ulei și restul de 2 linguri de suc de lămâie într-o cratiță mică până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de plante rămas. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Împărțiți cuburile de pește între cele 4 frigarui rămase. Frigarui de legume la grătar până când legumele sunt ușor carbonizate și fragede, întorcându-se ocazional, 10 până la 12 minute. Frigarui de pește la grătar până când peștele este gătit, întorcându-se ocazional, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați 1 frigărui de pește și 2 frigarui de legume pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
10
Stropiți sosul peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
* Numiți și muguri culinari de lavandă; disponibil la unele supermarketuri și piețe ale fermierilor, la multe magazine alimentare naturale și de la deandeluca.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista