Broccolini sotate cu usturoi

Broccolini sotate cu usturoi
Broccolini sotate cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 128 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, broccolini, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccolini picant sotat cu usturoi, Broccolini Cu Usturoi De Susan Saut Picant, și Saut Broccolini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti Broccolini intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana cand tulpinile sunt clare, aproximativ 5 minute, apoi scurgeti-le intr-o strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati jumătate de usturoi, amestecând, până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați jumătate de Broccolini, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BroccoliniBroccolini
PiperPiper
SareSare
4
Transferați într-un vas de servit și repetați cu ingredientele rămase.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista