Broccolini sotate cu usturoi
Broccolini sotate cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 128 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, broccolini, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccolini picant sotat cu usturoi, Broccolini Cu Usturoi De Susan Saut Picant, și Saut Broccolini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti Broccolini intr - o oala de 6 pana la 8 litri de apa sarata clocotita pana cand tulpinile sunt clare, aproximativ 5 minute, apoi scurgeti-le intr-o strecuratoare.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati jumătate de usturoi, amestecând, până la auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați jumătate de Broccolini, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un vas de servit și repetați cu ingredientele rămase.