Broccoli și morcovi cu sos cremos de parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Broccoli și morcovi cu sos cremos de parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, broccoli, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli și morcovi în sos cremos de parmezan, Broccoli Parmezan Cremos, și Morcovi în sos cremos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 2 litri, încălziți 1 inch apă până la fierbere.
Adăugați broccoli și morcovi; se încălzește la fierbere. Se fierbe 5 până la 7 minute sau până când este crocant; scurgeți și păstrați cald.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți cremă de brânză, parmezan, lapte și unt la foc mediu, amestecând continuu, până se omogenizează și se încălzește.
Presărați arpagic peste sos.