Broccoli și caju Crunch
Broccoli și caju Crunch ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 106 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, coajă de lămâie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de caju ciocolata neagra cu criza de caju confiate, Crunch De Nuci De Caju, și Criza De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic combinați parmezanul, caju, coaja de lămâie, praful de usturoi și vârful de sare și dați deoparte.
Așezați broccoli pe o foaie de copt.
Stropiți cu unt și aruncați. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Prăjiți la cuptor până când broccoli începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute.
Scoateți și aruncați broccoli cu amestecul de caju.