Broccoli Ranch Cotlet De Porc
Broccoli Ranch cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de maioneză, pesmet condimentat, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap, și Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Feliați carnea de porc pe lungime, lăsând o grosime de 1 inch de carne și așezați-o pe o suprafață curată.
Într-un robot de bucătărie, combinați broccoli cu 2 lingurițe de amestec de fermă și maioneză și procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul în jumătatea inferioară a cărnii de porc, se rulează și se fixează cu scobitori.
Într-un castron, combinați amestecul rămas de fermă și firimiturile de pâine și amestecați bine.
Ungeți liber muștarul peste tot carnea de porc și rotiți carnea de porc în amestec de firimituri de pâine până când este bine acoperită.
Transferați carnea de porc într-o tigaie de prăjire potrivită cu un suport.
Prăjiți timp de 40 de minute sau până când se atinge o temperatură internă de 165 grade F și friptura este rumenită frumos.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute înainte de a scoate scobitorii și de a tăia transversal în felii groase de 1 inch.