Broccoli Rabe și Pizza cu brânză
Reteta Broccoli Rabe și brânză Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 228 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați Rabe de broccoli, parmezan, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Rabe De Broccoli, Brânză De Capră Și Pizza Cu Coajă De Lămâie, Broccoli Rabe Pizza, și Broccoli Rabe Skillet Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați și aruncați capetele dure din tulpinile de Rabe de broccoli; tăiați gros tulpini, frunze și flori.
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați rabe de broccoli; gătiți 2 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece. Uscați pe prosoape de hârtie.
Presărați foaia de copt cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe foaia de copt; bateți într - un dreptunghi de 12 x 14 inci. Se acoperă cu sos, rabe de broccoli și brânzeturi.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Presărați podeaua cuptorului cu apă de 2-3 ori pentru a crea abur pentru o crustă mai crocantă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"O mulțime de carne, fructe de pădure și caracterul de prune pe nas și cerul gurii. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stilul Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru epocă. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu purpuriu-roșu, dar luminos și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de tanini în care se remarcă cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.