Broccoli Rabe cu ceapă caramelizată
Dacă aveți în jur 35 minute pentru a petrece în bucătărie, Broccoli Rabe cu ceapa caramelizata ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 119 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, broccoli rabe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 512 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Broccoli Rabe Și Frittata De Ceapă Caramelizată, Gnocchi cu Broccoli rabe, usturoi caramelizat și parmezan, și Bonito-legume mici fierte cu Broccoli caramelizat Rabe.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu.
Adăugați ceapa, întinsă într-un strat subțire. Gatiti, amestecand ocazional pana se inmoaie si apoi se rumeneste usor.
(Sfat: pentru a accelera procesul de caramelizare, puteți presăra un vârf de zahăr peste ceapă.) Dacă ceapa începe să se usuce deloc, reduceți focul (puteți adăuga și puțină apă la ele.) Ar trebui să se rumenească, dar să nu se usuce.
Blanch broccoli rabe: după ce începeți ceapa, aduceți la fierbere o oală mare cu apă. Ceapa durează cel puțin 15 minute pentru a găti, așa că veți avea timp să fierbeți apa. Sare apa (aproximativ o lingura de sare pentru 3 litri de apa).
Pregătiți o baie de gheață, umpleți un castron mare la jumătate cu apă cu gheață.
Adăugați rabe în apa clocotită. Blanch timp de 1 minut. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate din apa clocotită și puneți-o în baia de gheață pentru a opri gătitul. Șocarea rabe cu apă cu gheață va ajuta, de asemenea, la menținerea rabe de culoare verde strălucitor.
Rețineți că unii oameni blanch rabe lor, unii nu. Rabe poate fi destul de amar, așa că albirea va ajuta la eliminarea amărăciunii. Dacă rabe - ul tău nu este deosebit de amar sau îți plac verdele amar, poți sări cu ușurință peste acest pas de albire.
Scurgeți apa cu gheață din rabe. Folosiți un prosop curat pentru a stoarce ușor excesul de umiditate din rabe.
Saut 9 rabe și ceapă cu fulgi de chili și usturoi: odată ce ceapa este ușor rumenită, scoateți-le din tigaie într-un castron. Folosind aceeași tigaie, adăugați încă o lingură de ulei de măsline și încălziți tigaia la foc mare.
Adăugați fulgii de chili. Odată ce fulgii de chili încep să sfârâie, adăugați usturoiul.
Odată ce usturoiul începe să se rumenească la margini, adăugați broccoli rabe și ceapa.
Aruncați amestecul de rabe astfel încât să fie bine acoperit cu uleiul de măsline. Gatiti la foc mare pana cand cea mai mare parte a umezelii dispare, aproximativ 5 minute daca ati albit mai intai, un minut sau prea mult daca ati omis albirea.