Broccoli Pesto Pizza
Reteta Broccoli Pesto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 440 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sare și piper, roșii, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto de Broccoli (pentru Pizzan și paste), Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. Dacă utilizați broccoli congelați, dezghețați-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Radeți fin parmezanul, apoi puneți 1/3 cană în vasul unui robot de bucătărie împreună cu broccoli, 2/3 cană busuioc, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. În timp ce procesorul funcționează, stropiți în 3 linguri de ulei de măsline. Procesați până la neted, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Presărați o suprafață de lucru cu făina de porumb și folosiți un sucitor și/sau mâinile pentru a întinde aluatul într-un cerc de 12 inci. Pulverizați foaia de copt cu spray de gătit și așezați aluatul pe ea.
Întindeți pesto-ul de broccoli peste aluat, lăsând o margine pentru crustă. Împrăștiați brânza de capră peste vârful pesto-ului, apoi feliați subțire roșia și aranjați feliile deasupra.
Coaceți până când brânza și roșiile se înmoaie și crusta se rumenesc, 12 până la 14 minute.
Încingeți pizza cu parmezanul rămas, restul de 1/3 cană de busuioc și fulgii de ardei roșu.
Stropiți cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și feliați pizza în 8 pene.
Fotografie realizată de Con Poulos