Broccoli cu sos feta slab
Broccoli cu sos feta slab este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 213 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat evaporat, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos De Paste Feta Broccoli – 3 Puncte, Chiftele slabe cu sos Teriyaki, și Slidere de Hamburger la grătar cu Slaw cu sos fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până la fierbinte.
Adăugați ceapa; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă treptat laptele și se fierbe 5 minute (nu se fierbe).
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează; se amestecă în amestecul de lapte cald. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Se amestecă brânza și sarea. Gatiti, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și dillweed. Acoperiți și păstrați cald.
Aranjați broccoli într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute sau până când sunt fragede.
Transferați broccoli într-un vas de servit. Puneți sosul uniform peste broccoli.
Garnisiți cu coajă de lămâie, dacă doriți.