Broccoli Cu Sos De Usturoi Și Piper De Lămâie
Broccoli cu sos de usturoi și piper de lămâie este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 103 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de piper, muștar dijon, până la 3 căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Spaghete cu hamsii, usturoi și ardei roșu cu Broccoli cu lămâie, Broccoli cu usturoi și ardei iute (broccoli Strascinati).
Instrucțiuni
Broccoli cu abur, acoperit, 7 minute sau până când este crocant-fraged.
Transferați într-un castron de servire și păstrați-l cald.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați usturoi. Gatiti usturoiul, amestecand constant, 1 minut sau pana devine auriu.
Adăugați suc de lămâie și restul de 5 ingrediente; aduceți la fierbere.
Se toarnă peste broccoli; aruncați ușor.