Broccoli cu portocale-ulei de Chile
Broccoli cu ulei de portocale-Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, suc de portocale, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Broccoli cu portocale-ulei de Chile, Broccoli prăjit cu usturoi și Chile, și Se Amestecă-Fried Chile Carne De Vită & Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, combinați coaja de portocală și uleiul de susan. Într-o cratiță, încălziți uleiul vegetal la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la aur, aproximativ 3 minute.
Adăugați ghimbirul, ardeiul roșu zdrobit și pudra de cinci condimente și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucul de portocale și se fierbe la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se amestecă amestecul de suc de portocale în coajă și se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță, aburiți broccoli până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Transferați broccoli aburit într-un platou încălzit, lingurați uleiul portocaliu-chile deasupra și serviți.
Faceți înainte: uleiul portocaliu-chile poate fi refrigerat timp de 3 zile.