Broccoli Cu Bagna Cauda

Broccoli Cu Bagna Cauda
Broccoli cu Bagna cauda ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 194 calorii. Dacă aveți hamsie, unt, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Broccoli Bagna, Broccoli Prajit Bagna Cauda, și Broccoli Prajit Bagna Cauda.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică și grea, încălziți untul și 1 lingură. ulei de măsline la foc mic până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul și gătiți 10 minute, amestecând ocazional; nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați uleiul rămas și hamsiile și amestecați pentru a dizolva hamsiile. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mic timp de 30 de minute, folosind un tamer de flacara, daca este necesar, pentru a impiedica usturoiul si hamsiile sa arda. Amestecul abia ar trebui să fiarbă. În timp ce bagna cauda gătește, tăiați sulițele de broccoli, lăsând 2 centimetri de tulpină atașați la flori. Tăiați tulpinile cu un cojitor de legume sau un cuțit de tăiat și apoi înjumătățiți sau sfărâmați sulițele pe lungime, în funcție de grosime. Aburiti broccoli peste apa clocotita intr-o cratita acoperita pana cand este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bagna CaudaBagna Cauda
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Transferați într-un vas curatprosop și uscați și apoi aranjați sulițele pe un platou sau feluri de mâncare individuale. Puneți bagna cauda peste sulițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
1
Calorii
1
200, grăsime
2
17, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
4, proteine
3
5, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
180, colesterol
6
10, fibră
7
Fotografie: Ben Fink
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista