Broccoli Alfredo
Broccoli Alfredo ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 873 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Un amestec de parmezan, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și Broccoli Alfredo, Pui și Broccoli Alfredo, și Provolone și Broccoli Alfredo.
Instrucțiuni
Așezați sarea într-o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Adăugați fettuccina și gătiți conform instrucțiunilor pachetului pentru al dente. În ultimele 3 minute de gătit, adăugați broccoli.
Se scurge într-o strecurătoare, rezervând 1 cană de apă; pus deoparte.
Așezați untul în oală, reduceți focul la mediu-mic și amestecați până se topește.
Adăugați ceașcă de apă de paste rezervată, apoi amestecați 1/3 cană de parmezan.
Adăugați fettuccina și broccoli și cayenne și nucșoară, dacă doriți; arunca.
Se ia de pe foc și se presară cu încă 1/3 cană de parmezan și piper. Aruncați din nou, adăugând mai multă apă pentru paste dacă fettuccina este prea lipicioasă.
Se servește în boluri și se presară cu parmezanul rămas.