Brioșă Individuală

Brioșă Individuală
Brioșă individuală necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 69 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de margarină, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), Brioșă, și Brioșă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute. Se amestecă laptele și ouăle. Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 3 căni de făină, margarină și sare în amestecul de drojdie și amestecați până la amestec. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, 1 lingură la un moment dat, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în 16 porții egale. Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), îndepărtați 1 linguriță rotunjită de aluat din fiecare porție și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați porțiile mai mari de aluat în căni de brioșă acoperite cu spray de gătit. Faceți o indentare profundă în centrul fiecărei porțiuni folosind un deget înflorit. Formați bucățile rezervate de aluat în bile. Apăsați o bilă de aluat în fiecare indentare. Acoperiți și lăsați să crească 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Combinați 1 lingură de apă și albus de ou; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
8
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista