Brioșă Franceză

Brioșă Franceză
Brioșă Franceză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 15 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, albus de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Brioșă Franceză-septembrie SRC, Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză, și Waffled Brioche Pâine Prăjită Franceză.

Instrucțiuni

1
Așezați primele șapte ingrediente în mașina de pâine în ordinea sugerată de producătorul dvs. Selectați ciclul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Întoarceți aluatul finit pe o placă ușor făinată și frământați de 5 până la 10 ori. Se separă în 2 sau 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Rotiți cu mâinile în benzi. Împletiți sau răsuciți benzi împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Puneți deoparte să se ridice într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Bateti impreuna 1 albus de ou si apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Periați pe partea superioară a pâinii.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc adânc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță de granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista