Brioșă Franceză
Brioșă Franceză ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 15 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, albus de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Brioșă Franceză-septembrie SRC, Gil ' s Brioche pâine prăjită franceză, și Waffled Brioche Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Așezați primele șapte ingrediente în mașina de pâine în ordinea sugerată de producătorul dvs. Selectați ciclul aluatului.
Întoarceți aluatul finit pe o placă ușor făinată și frământați de 5 până la 10 ori. Se separă în 2 sau 3 bucăți.
Rotiți cu mâinile în benzi. Împletiți sau răsuciți benzi împreună.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Puneți deoparte să se ridice într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateti impreuna 1 albus de ou si apa.
Periați pe partea superioară a pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc adânc, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță de granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc