Brioșă De Bază
Brioche de bază necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de aluat de brioche hermann-grima, gălbenuș de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brioșă De Bază, Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt), și Brioche.
Instrucțiuni
Tăiați o treime din aluat; pus deoparte. Frământați ușor o porție mai mare de aluat de 4 până la 5 ori; formați o bilă și puneți-o într-o matriță de brioșă de 5 căni bine unsă. Formați o porție rezervată mai mică de aluat într-o bilă, rulând un capăt pentru a forma o formă conică, de lacrimă. Pune deoparte.
Folosind trei degete făinoase, apăsați în jos în centrul aluatului în mucegai brioșă, atingând partea de jos a mucegaiului. Măriți această cavitate pentru a forma capătul conic al bilei de aluat rezervate.
Așezați capătul conic în cavitate, rotunjind porțiunea superioară a lacrimii pentru a forma o minge netedă. Acoperiți și repetați procedura de creștere 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Combinați gălbenușul de ou și laptele, amestecând bine. Periați ușor amestecul deasupra brioșei.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți imediat pâinea din matriță; se răcește pe grătar.