Brioșe roșii, albe și afine
Brioșele roșii, albe și afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 170 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, lapte, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Roșii, Albe Și Afine, Brioșe Cu Ciocolată Albă Cu Afine, și Brioșe cu afine și ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți numai fundul cupelor de brioșă.
Scurgeți afinele (din amestecul de brioșe); clătiți și lăsați deoparte. În castron mediu, se amestecă brioșă
Se amestecă, lapte, ulei, ouă și afine doar până se amestecă. Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul între căni de briose (fiecare aproximativ trei sferturi pline).
Coaceți 17 până la 22 de minute sau până când se rumenesc și vârfurile revin când sunt ușor atinse. Se răcește 3 până la 4 minute; scoateți din tigaie. Amestecați împreună zahărul pudră, laptele și extractul de portocale până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți glazura peste brioșe.