Brioșe pentru copii cu salată de pui și slănină

Brioșe pentru copii cu salată de pui și slănină
Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, pătrunjel cu frunze plate, chifle brioche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată bistro cu spanac și slănină, Salată De Cartofi Și Mazăre Pentru Bebeluși Cu Slănină De Usturoi Aioli, și Salată De Nap Și Spanac Pentru Bebeluși Cu Vinetă Caldă De Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați fiecare felie în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați un dop rotund de 1 inch din partea superioară a fiecărei role de brioșă. Scoateți cu grijă rulourile. Puneți rulourile pe o foaie de copt și încălziți-le la cuptor pentru a le reîmprospăta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mediu, combinați maioneza, țelina, șalota, pătrunjelul tocat și sucul de lămâie. Se amestecă puiul tăiat cubulețe și se condimentează salata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți 1 lingură de salată de pui în fiecare rulou de brioșă, garnisiți cu frunze de pătrunjel și acoperiți cu o felie de roșii. Completați fiecare rulou cu 1 linguriță de salată de pui, garnisiți cu slănină și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BrioșăBrioșă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista