Brioșe pentru copii cu salată de pui și slănină
Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii prune, pătrunjel cu frunze plate, chifle brioche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată bistro cu spanac și slănină, Salată De Cartofi Și Mazăre Pentru Bebeluși Cu Slănină De Usturoi Aioli, și Salată De Nap Și Spanac Pentru Bebeluși Cu Vinetă Caldă De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați fiecare felie în 4 bucăți.
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați un dop rotund de 1 inch din partea superioară a fiecărei role de brioșă. Scoateți cu grijă rulourile. Puneți rulourile pe o foaie de copt și încălziți-le la cuptor pentru a le reîmprospăta, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mediu, combinați maioneza, țelina, șalota, pătrunjelul tocat și sucul de lămâie. Se amestecă puiul tăiat cubulețe și se condimentează salata cu sare și piper.
Puneți 1 lingură de salată de pui în fiecare rulou de brioșă, garnisiți cu frunze de pătrunjel și acoperiți cu o felie de roșii. Completați fiecare rulou cu 1 linguriță de salată de pui, garnisiți cu slănină și serviți.