Brioșe La Grătar

Brioșe La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați brioșele la grătar. Această masă de dimineață are 192 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, zahăr brun, biscuiți cu zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe La Grătar La Fermă, Brioșe La Grătar La Fermă, și Brioșe La Grătar La Fermă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Biscuiți separați; bateți sau rotiți în cercuri de 5 inci pe o suprafață ușor făinată și apăsați în tigăi de briose ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
RolaRola
2
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie mare, amestecând până se sfărâmă; scurgere. Se amestecă ketchup-ul și următoarele 3 ingrediente; lingură în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
TigaieTigaie
3
Coaceți la 375 timp de 15 minute; se presară cu brânză și se coace încă 5 minute sau până se topește brânza. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Brioșele coapte pot fi congelate într-un recipient etanș până la 1 săptămână.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Francis Old Vines Zinfandel. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista