Brioșe Glazurate Cu Firimituri De Lămâie

Brioșe Glazurate Cu Firimituri De Lămâie
Brioșele glazurate cu lămâie sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose Cu Firimituri De Lămâie, Briose cu firimituri de lămâie cu glazură de lămâie, și Briose Cu Firimituri De Lămâie-Afine.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni jumbo sau 24 de dimensiuni obișnuite antiaderente. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping cu furculița până se sfărâmă; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați 4 căni de făină, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare. Într-un alt castron mare, bateți ouăle cu mixer electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați 2 căni de zahăr granulat și uleiul; bate până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați smântână, coaja de lămâie, 2 linguri suc de lămâie, extractul de lămâie și vanilia; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de făină doar până se omogenizează. Umpleți cupele de briose 3/4 pline. Împărțiți firimiturile topping uniform peste aluat în fiecare ceașcă de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Coaceți brioșele jumbo 22 până la 28 de minute, brioșele de dimensiuni obișnuite 20 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți peste brioșe.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista