Brioșe de pui și Chile verzi
Brioșele de pui și Chile verzi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 12 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 135 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, amestec de brânză mexicană, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe De Porumb Verde Chile, Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, și Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. pul erizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și 1 cană de brânză. Într-un castron mic, amestecați oul și laptele cu furculița sau bateți până se omogenizează bine. Faceți bine în centrul amestecului Bisquick; amestecați amestecul de ouă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă ceapa, puiul și ardeii iute.
Împărțiți aluatul între căni de briose, umplând fiecare două treimi.
Presărați uniform cu restul de 1 cană de brânză.
Coaceți 18 minute sau până devin aurii. Se răcește 2 până la 3 minute; scoateți din tigaie.