Reteta briose de porumb Pimento este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe Cu Brânză Pimento, Prajituri De Porumb La Gratar Cu Branza Jarlsberg Pimento, și Cremă De Porumb Brioșe De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. cupe de brioșă cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți împreună făina de porumb, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună ouăle, zeama și untul (1/2 băț) într-un alt castron, apoi amestecați în amestecul de făină împreună cu pimentos până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Împărțiți aluatul între căni de briose (aproximativ 1/3 cană fiecare) și coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 12 minute. Întoarceți brioșele pe un raft și răciți-le pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
1
Brioșele pot fi făcute cu 8 ore înainte și răcite complet, neacoperite, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Pentru a reîncălzi, aranjați în 1 strat într-o tavă de copt superficială, apoi presărați ușor cu apă și coaceți, acoperit cu folie, într-un cuptor de 325 km f până se încălzește, aproximativ 10 minute.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Gunderloch Estate Riesling uscat. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.