Brioșele de ovăz cu piersici condimentate sunt a vegetarian masa de dimineață. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 160 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Brioșe De Ovăz Cu Piersici, Afine piersici Quinoan fulgi de ovăz briose pentru # BreadBakers, și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Briose – aceste briose sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți cupele de brioșă sau linia cu căptușeli de brioșă de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați ovăzul, laptele de unt, zahărul brun, merele, melasa și ouăle. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă, doar până se umezește. Îndoiți în piersici. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Vinegretă De Verjuic
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. În timp ce brioșele se coace, combinați 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară. După 15 minute de coacere, scoateți brioșele din cuptor și presărați cu zahăr de scorțișoară. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți timp de 3 minute, până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.