Brioșe De Ovăz Cu Căpșuni
Brioșele de ovăz cu căpșuni sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 602 de fani. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul 40 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan), Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD), și Mărturisirea # 131: am un fetiș de prăjire a căpșunilor ... brioșe de căpșuni prăjite cu arțar sănătos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie pentru brioșe sau folosiți căptușeli de hârtie. Într-un castron mic, combinați ovăzul și Zara și lăsați să stea 5 minute. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună oul, uleiul, zahărul brun și vanilia. Se amestecă amestecul de ovăz. Se amestecă amestecul de făină, doar până se umezește. Îndoiți căpșunile. Umpleți cupele de brioșe cu 2/3 până la 3/4.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.