Brioșe De Morcovi Cu Fulgi De Ovăz

Brioșe De Morcovi Cu Fulgi De Ovăz
Brioșele cu morcovi de ovăz sunt un mic dejun care servește 10. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, stafidele, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 39%. Muffins Cu Fulgi De Ovăz Cu Morcovi Condimentați, Tort De Morcovi Fără Făină Brioșe Cu Fulgi De Ovăz, și Brioșe Sănătoase Cu Fulgi De Ovăz Cu Morcov Portocaliu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ovăzul, stafidele și laptele; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
LapteLapte
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați morcovul, zaharurile, uleiul, albușurile de ou și coaja de portocală; se amestecă în amestec de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați ingredientele uscate; se amestecă în aluat doar până se umezește. Înveliți cupele de brioșă cu spray de gătit sau folosiți căptușeli de hârtie; umpleți cupele cu două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până la testul brioșelor. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a fi scos pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista