Brioșe de dovleac II
Muffins dovleac II este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, scorțișoară măcinată, dovleac de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați brioșe de dovleac fără ouă , cum se fac brioșe de dovleac, Brioșe de dovleac de ciocolată cu glazură condimentată cu dovleac, și Brioșe De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau aliniați cu garnituri de brioșă de hârtie.
Împărțiți dovleacul în jumătate.
Îndepărtați semințele și șirurile.
Așezați pe foaia de copt, tăiați cu fața în jos. Se acoperă cu folie și se coace în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 90 de minute.
Îndepărtați pulpa de dovleac și piureul în blender. Măsurați 2 căni piure de dovleac; deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, cuișoarele, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și sarea. Într-un castron separat, bateți împreună 2 căni de piure de dovleac, ulei vegetal și ouă. Se amestecă amestecul de dovleac în amestecul de făină până se omogenizează. Scoateți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată.