Brioșe De Ciocolată Cu Făină De Cocos
Brioșele de ciocolată cu făină de nucă de cocos sunt un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudra de cacao olandeză, praful de copt, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe Cu Făină De Nucă De Cocos Cu Ciocolată Dublă, Brioșe cu tort de cafea cu făină de cocos cu chipsuri de ciocolată, și Brioșe Cu Făină De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. căptușiți 6 căni de briose cu garnituri de folie sau grăsime folosind metoda preferată – Am folosit puțin unt și l-am pudrat cu pudră de cacao suplimentară. Căptușelile pentru cupcake din folie ar fi probabil ideale.
Amestecați făina de cocos, pudra de cacao, praful de copt și sarea împreună într-un castron și puneți aside.In un castron mic de amestecare, amestecați împreună ouăle, laptele, agavele, untul topit și vanilia.
Adăugați amestecul de făină în amestecul lichid și amestecați până se omogenizează, apoi adăugați chipsuri de ciocolată.Împărțiți aluatul între 6 căni de briose și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când brioșele par setate.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi scoateți cu grijă din cupele de briose.