Brioșele de ciocolată cu banane de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, mere cu aromă de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ BRIOȘE CU BANANE, CIOCOLATĂ ȘI MIGDALE, Brioșe Streusel Cu Banane, Migdale Și Ciocolată Albă, și Paleo Migdale Unt Ciocolata Chip Banana Briose.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pregătiți o cutie de briose cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți brioșele conform instrucțiunilor pachetului folosind apă, ouă și ulei, dar folosiți doar 1/4 cană de ulei în loc de 1/2 cană și adăugați 1/4 cană de mere. Se amestecă banana, 3/4 cană migdale și ciocolată. Împărțiți uniform între cupele de brioșă și presărați cu 1/4 cană de migdale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Crostini Cu Usturoi, Optional
(carton Bloc)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți 15-20 de minute, până când un tester iese curat. Se răcește cositorul de brioșă pe un suport timp de 10 minute, apoi se îndepărtează brioșele și se continuă răcirea pe raft. Păstrați aerul strâns la temperatura camerei timp de până la 4 zile.