Brioșe cu unt de arahide și miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu unt de arahide și miere. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, lapte, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Rețete similare includ Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Tort de unt de arahide cu miere de unt cu ciocolată-Streusel cu unt de arahide, și Brioșe cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură de unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați zahărul brun, mierea și untul de arahide într-un castron; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați lapte, albușuri și ou în amestecul de miere; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de miere în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Puneți aluatul în 16 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Presărați zahăr granulat uniform peste blaturi.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigăi imediat; așezați pe un suport de sârmă.