Brioșe Cu Tort De Ananas Umplute Cu Brânză Cremă

Brioșe Cu Tort De Ananas Umplute Cu Brânză Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu tort de ananas umplute cu brânză cremă. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 209 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr brun, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de brânză și tort de lire umplut cu Nutella, Brioșe Cu Tort De Morcovi Umplute Cu Brânză Cremă, și Tort De Lire La Grătar Umplut Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Nu preîncălziți încă cuptorul. Linia 12 cupe de brioșă cu dimensiune jumbo (tip 3 cm) căptușeli de hârtie.Faceți mai întâi umplutura de cremă de brânză. Într-un castron de dimensiuni medii, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează, apoi bateți în vanilie. Pune deoparte.Se amestecă bine împreună făina cernută, sarea și praful de copt; set aside.In un bol de amestecare folosind un mixer electric de mână, bateți untul și zahărul până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ouăle, pe rând, bătând 30 de secunde după fiecare ou. Bateți în extract(E) și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se omogenizează, apoi amestecați ananasul.Împărțiți jumătate din aluat în mod egal între cupele de cupcake.Puneți o lingură de umplutură de cremă de brânză în centrul fiecărei căni, împărțind uniform între căni.Împărțiți aluatul rămas uniform între cupele de cupcake, acoperind crema cheese.To faceți streuselul, amestecați zahărul și făina, apoi tăiați untul până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Presărați amestecul streusel uniform deasupra.
5
Puneți cupcakes într-un cuptor rece și setați-l la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți cupcakes timp de 35 de minute sau până când un tester introdus iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să se răcească complet. Acestea sunt cel mai bine servite după ce au stat o vreme.Pentru glazură, puneți 2 lingurițe de unt într-o ceașcă mare de măsurare Pyrex și topiți-le în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Adăugați 2/3 cană de zahăr de cofetărie și amestecați până la pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați 1/8 linguriță de vanilie, apoi adăugați suc de ananas 1 linguriță la un moment dat până când glazura este suficient de subțire pentru a cădea frumos dintr-o lingură, dar nu atât de subțire încât să fie o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista