Brioșe Cu Tort De Ananas Umplute Cu Brânză Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu tort de ananas umplute cu brânză cremă. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 209 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, zahăr brun, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de brânză și tort de lire umplut cu Nutella, Brioșe Cu Tort De Morcovi Umplute Cu Brânză Cremă, și Tort De Lire La Grătar Umplut Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți încă cuptorul. Linia 12 cupe de brioșă cu dimensiune jumbo (tip 3 cm) căptușeli de hârtie.Faceți mai întâi umplutura de cremă de brânză. Într-un castron de dimensiuni medii, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează, apoi bateți în vanilie. Pune deoparte.Se amestecă bine împreună făina cernută, sarea și praful de copt; set aside.In un bol de amestecare folosind un mixer electric de mână, bateți untul și zahărul până devin cremoase.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând 30 de secunde după fiecare ou. Bateți în extract(E) și lapte.
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se omogenizează, apoi amestecați ananasul.Împărțiți jumătate din aluat în mod egal între cupele de cupcake.Puneți o lingură de umplutură de cremă de brânză în centrul fiecărei căni, împărțind uniform între căni.Împărțiți aluatul rămas uniform între cupele de cupcake, acoperind crema cheese.To faceți streuselul, amestecați zahărul și făina, apoi tăiați untul până se sfărâmă.
Presărați amestecul streusel uniform deasupra.
Puneți cupcakes într-un cuptor rece și setați-l la 325 F.
Coaceți cupcakes timp de 35 de minute sau până când un tester introdus iese curat.
Lăsați să se răcească complet. Acestea sunt cel mai bine servite după ce au stat o vreme.Pentru glazură, puneți 2 lingurițe de unt într-o ceașcă mare de măsurare Pyrex și topiți-le în cuptorul cu microunde.
Adăugați 2/3 cană de zahăr de cofetărie și amestecați până la pastă.
Adăugați 1/8 linguriță de vanilie, apoi adăugați suc de ananas 1 linguriță la un moment dat până când glazura este suficient de subțire pentru a cădea frumos dintr-o lingură, dar nu atât de subțire încât să fie o glazură.