Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Brioșele cu tartă cu unt ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 295 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 52 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați No-Nut Unt Unt De Arahide Banane Ciocolata Chip Briose, Pătrățele De Tartă Cu Unt, și Umplutură De Tartă Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați stafidele, zahărul, untul, ouăle, laptele și vanilia într-o cratiță mare cu fund greu. Gătiti la foc mediu, amestecând frecvent până când amestecul este fierbinte, ușor îngroșat și abia începe să buleze, aproximativ 4 până la 5 minute. Se răcește ușor, neacoperit, la frigider, continuând cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă sau înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
3
Amestecați făina cu praful de copt, sifonul și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centru și turnați în amestec cald de stafide, amestecând doar până când sunt combinate. Se amestecă nucile până se amestecă uniform. Puneți aluatul în cupe de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Garnituri De Brioșă
4
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) în centrul cuptorului până când este auriu și un tester de tort introdus în centrul unei brioșe iese curat, aproximativ 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și turnați imediat aproximativ 1 linguriță de sirop peste fiecare brioșă. Răciți brioșele în cupe timp de 10 minute, apoi scoateți-le într-un suport.