Brioșe Cu Stafide De Dovlecei
Dovlecel stafide brioșe este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 12 porții. Această masă de dimineață are 116 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe Cu Stafide De Dovlecei, Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Briose – aceste briose sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase, și Nuci de pin și dovlecei de stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați cupele de brioșă cu garnituri de hârtie.
Amestecați făina, sarea, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un bol de amestecare.
Bateți oul, zahărul și uleiul vegetal împreună într-un castron mare. Îndoiți dovleceii și stafidele în amestecul de ouă până se amestecă uniform. Se amestecă amestecul de făină în amestecul umed pentru a face un aluat. Împărțiți aluatul în 12 căni de brioșă la aproximativ 2/3 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt aurii și vârfurile revin când sunt presate ușor, aproximativ 25 de minute.