Brioșe Cu Rubarbă Cu Zmeură Condimentată
Brioșele de rubarbă cu zmeură condimentată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 40 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 17 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Briose Cu Rubarbă De Zmeură, Rubarbă - pâine de zmeură și brioșe, și Briose De Rubarbă Și Zmeură Cu Zară Și Scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă zahărul și vanilia. Gatiti cu 3 pana la 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă zmeura. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de brioșe, laptele, untul topit și ouăle. Îndoiți amestecul de rubarbă. Lingurați aluatul uniform în căni de briose. Completați fiecare cu Topping Streusel din cutia de amestec de brioșe.
Coaceți 18 până la 21 de minute sau până când brioșa centrală revine când este atinsă ușor în centru.
Scoateți din cupele de briose. Se răcește ușor înainte de servire.