Brioșele cu iaurt de dovlecei Multigrain ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 181 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de morcovi, praf de copt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați brioșe de iaurt grecesc cu ovăz de dovlecel, Clătite Cu Iaurt Cu Afine Multigrain, și Briose Multigrain pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor 24 de căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron, Cerneți împreună făina universală, făina integrală de grâu, făina de ovăz, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, uleiul vegetal, merele, iaurtul, zahărul, mierea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Bicarbonat De Sodiu
Ulei Vegetal
Sos De Mere
Făină De Ovăz
Scorțișoară
Vanilie
Nucșoară
Iaurt
Miere
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă. Îndoiți dovleceii, morcovii, nucile pecan și stafidele. Scoateți în cupele de brioșă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Stafide
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
4
Coaceți 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a se transfera pe rafturi pentru a se răci complet.