Brioșele cu dovlecei de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 143 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 594 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de extract de vanillan, făină, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată, Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată, și Brioșe Cu Dovlecei De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor sau aliniați două cutii de brioșă de 12 căni cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
Cuptor
2
Într-un castron mare bateți ouăle. Bateți zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați cacao, vanilie, dovlecei și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Vanilie
Pudră De Cacao
4
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se amestecă până se umezește.
6
Se toarnă aluatul în cutii de brioșă pregătite umplând 2/3 din drum.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru Brioșe
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Depozitați vag acoperit.