Brioșe cu Cheddar și ceapă verde
Brioșele cu Cheddar și ceapă verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 120. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Un amestec de brânză cheddar, făină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Brioșe cu Cheddar și ceapă verde, Biscuiți cu Cheddar și ceapă verde, și Bacon, ceapă și brioșe de porumb Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Se amestecă brânza și ceapa verde. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Bateți împreună oul, laptele și untul; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse, umplând trei sferturi pline.
Coaceți la 375 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți imediat din tigăi și serviți cald.