Brioșe cu caramel sărat
Ai nevoie de un desert vegetarian lacto-ovo ? Brioșele cu caramel sărat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 375 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane și costă 47 de cenți per porție. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost pe gustul tău. V-o oferă Taste of Home. Este o rețetă la un preț foarte rezonabil pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, frișcă groasă, zahăr brun și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Rețete similare includ tarta cu mere și brânză cu glazură de caramel sărat , plăcinta cu fudge și sos de caramel sărat și fursecul cu caramel sărat și nuci pecan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Încorporați vanilia în amestec.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos alternativ cu laptele, amestecând bine după fiecare adăugare.
Umpleți formele de brioșe tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mare și groasă, combinați zahărul, apa și sarea. Gătiți la foc mediu-mic până când zahărul începe să se topească. Trageți ușor zahărul topit în centrul cratiței până când zahărul se topește uniform. Gătiți, fără a amesteca, până când amestecul capătă o culoare chihlimbarie.
Luați de pe foc; încorporați treptat smântâna, amestecând până se omogenizează.
Transferați compoziția într-un bol mic; acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore. Bateți până se formează vârfuri tari. Decorați brioșele cu glazură.