Brioșe cu caramel sărat

Brioșe cu caramel sărat
Ai nevoie de un desert vegetarian lacto-ovo ? Brioșele cu caramel sărat ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 375 de calorii . Această rețetă este pentru 10 persoane și costă 47 de cenți per porție. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost pe gustul tău. V-o oferă Taste of Home. Este o rețetă la un preț foarte rezonabil pentru fanii mâncării americane. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, frișcă groasă, zahăr brun și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Rețete similare includ tarta cu mere și brânză cu glazură de caramel sărat , plăcinta cu fudge și sos de caramel sărat și fursecul cu caramel sărat și nuci pecan .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați ouăle, unul câte unul, batând bine după fiecare adăugare. Încorporați vanilia în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos alternativ cu laptele, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Umpleți formele de brioșe tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească 10 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Într-o cratiță mare și groasă, combinați zahărul, apa și sarea. Gătiți la foc mediu-mic până când zahărul începe să se topească. Trageți ușor zahărul topit în centrul cratiței până când zahărul se topește uniform. Gătiți, fără a amesteca, până când amestecul capătă o culoare chihlimbarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Luați de pe foc; încorporați treptat smântâna, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Transferați compoziția într-un bol mic; acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore. Bateți până se formează vârfuri tari. Decorați brioșele cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista