Briose De Dovleac Streusel

Briose De Dovleac Streusel
Brioșele de dovleac Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose Streusel De Dovleac, Briose Streusel De Dovleac, și Briose Streusel De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, condimentul plăcintei de dovleac și sarea. Se amestecă dovleacul, Zara, uleiul și oul doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Lapte BătutLapte Bătut
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, 3 linguri făină, 3 linguri zahăr brun și untul cu furculița până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați uniform peste aluat în fiecare cană.
6
Coaceți 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Scoateți brioșele din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Se presară cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista