Briose De Dovleac Streusel
Brioșele de dovleac Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Briose Streusel De Dovleac, Briose Streusel De Dovleac, și Briose Streusel De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Pulverizați cupele de copt cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr brun, bicarbonatul de sodiu, condimentul plăcintei de dovleac și sarea. Se amestecă dovleacul, Zara, uleiul și oul doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Într-un castron mic, amestecați ghimbirul, 3 linguri făină, 3 linguri zahăr brun și untul cu furculița până se sfărâmă.
Presărați uniform peste aluat în fiecare cană.
Coaceți 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Scoateți brioșele din tigaie în raftul de răcire.
Se presară cu migdale feliate.