Briose Cu Unt De Arahide Brunch
Brioșele cu unt de arahide Brunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 113 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, ulei vegetal, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge acoperit cu ciocolată și mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă, Brunch de duminică: PBRJ (unt de arahide și jeleu de rubarbă), și Brioșe cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie pentru brioșe de 12 căni cu un spray de gătit fără lipire sau tapetați cu căni de hârtie.
Se amestecă împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Combinați oul, laptele și uleiul într-un castron mic.
Adăugați lichide în amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Împărțiți aluatul uniform între cupe.
Combinați zahărul, făina, untul de arahide și sarea într-un castron mic, amestecând cu furculița până se sfărâmă. Împărțiți toppingul peste brioșe. Se amestecă ușor în brioșă cu cuțitul.
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe raft 5 minute.
Scoateți din tigaie în raft pentru a se răci complet.