Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie

Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie
Brioșele cu semințe de mac de lămâie necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. 903 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, praf de copt, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Briose cu semințe de lămâie-Mac, Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cuptorul: reglați suportul cuptorului la partea mijlocie-inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă ingredientele uscate: 
3
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, semințele de Mac și sarea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Semințe De MacSemințe De Mac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Faceți aluatul: într-un bol mare de amestecare, bateți untul și zahărul împreună, bătând până devine pufos (aproximativ 2 minute cu un mixer electric).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se încorporează după fiecare. Bateți în coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
OuăOuă
6
Alternează adăugarea amestecului de făină și iaurt: bateți într-o treime din ingredientele uscate până când sunt încorporate. Bateți într-o treime din iaurt. Bateți încă o treime din ingredientele uscate. Bateți într-o a doua treime din iaurt. Bateți ingredientele uscate rămase și apoi iaurtul rămas. Din nou, aveți grijă să bateți până când sunt încorporate. Nu bate prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Distribuiți aluatul în tigaie pentru brioșe: utilizați o tigaie standard pentru brioșe cu 12 brioșe. Înveliți ușor fiecare ceașcă de briose cu ulei de măsline sau puțin unt topit folosind o perie de patiserie. Distribuiți aluatul de briose în mod egal între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
1
Se coace la 375 F până când brioșele se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute. Folosiți un tester pentru a vă asigura că centrul brioșelor este gata. Puneți tigaia pentru brioșe pe grătar să se răcească. După 5 minute, scoateți brioșele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
2
Faceți glazură de lămâie: în timp ce brioșele se răcesc, într-un castron, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
În timp ce brioșele sunt încă puțin calde, folosiți o perie de patiserie pentru a peria glazura peste fiecare brioșă. Brioșele vor absorbi o parte din glazură, așa că adăugați mai multă glazură la fiecare brioșă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
5
Cel mai bine mâncat proaspăt și cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista