Briose Cu Lămâie-Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu lămâie-afine. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe De Lămâie Cu Afine Sălbatice Cu Glazură De Lămâie, Briose Cu Afine Cu Lămâie, și Briose Cu Lămâie-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau ungeți fundul numai al cupelor de brioșă cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Așezați cerealele în punga de plastic pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitorul sau ciocanul de carne. Pune deoparte.
Pentru a face topping, într-un castron mic, amestecați 2 linguri de cereale zdrobite, 1/4 cană zahăr brun, scorțișoara și margarina până se sfărâmă; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați 1/3 cană zahăr brun, laptele, uleiul, coaja de lămâie și oul. Se amestecă cerealele zdrobite rămase, făina, praful de copt și sarea doar până se umezesc. Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose; se presară cu topping.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până se rumenesc.