Briose Cu Boabe De Porumb
Briose boabe de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 177 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți praf de copt, iaurt natural de căpșuni, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Briose Cu Boabe De Porumb, Briose Foarte Boabe De Miere De Porumb, și Făină De Porumb-Biscuiți De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor 12 căni de brioșă sau folosiți garnituri de hârtie.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron separat, aruncați ușor căpșunile în 1/2 cană de amestec de făină.
Bateți iaurtul, untul topit și oul împreună. Se amestecă amestecul de iaurt în amestecul de făină; se amestecă doar pentru a se umezi. Îndoiți căpșunile. Puneți aluatul în cupe de brioșă pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când un dinte introdus în centrul unei brioșe iese curat.